Anne Marit Bredalen gikk også 10 kilometer på fredag. 

- 10 kilometer fri teknikk var en grei gjennomføring, men følte ikke det var det beste jeg har levert fysisk og havner litt bak på resultatene. Men det var en god hardøkt, er jo alltid gøy å gå renn og særlig med så mye trøkk og stemning rundt løypene. Skulle gjerne hatt en eller to innlagte skytepauser, så tror jeg disponeringen hadde passet meg bra, smiler Bredalen.   

- stort for oss!

Søndag var det altså NM-stafett for damelaget fra Kjellmyra. 

- Stafetten i dag derimot var en skikkelig opptur! Vi var gira før start for at vi klarte å stille damelag for Kjellmyra. Målsetningen var vanskelig å sette da vi hadde startspor ett stykke bak i feltet med start nr. 62, men vi tenkte vi måtte prøve å forbedre startspor til neste år hvert fall. Kjempeetappe av Karen Marie på klassisk inn til veksling som 43. Ingrid går oss opp 7 plasser og veksler med meg som 36. Og jeg på siste etappe har ett godt utgangspunkt og klatrer oss opp ytterligere 10 plasser og havner på 26. plass, hårfine sekundet bak Hernes IL. Å klare 26.plass på senior stafett med 80 lag på start er stort for oss og vi er ett rimelig ungt lag mot flere av de rene og rutinerte seniorlagene, sier Bredalen. 

19.  beste etappetid

- Kjempegod avslutning på en tøff rennbolk for min del og definitivt gode svar fysisk i dag med 19. beste langrennstid av løperne på sisteetappe, fortsetter hun. 

Karen Marie Håkonsen gikk klassisk og hadde 43. beste etappetid. Ingrid Kristine Wright-Hagen gikk fri teknikk og hadde 36. beste etappetid. 

- Kjempegøy at så mange lokale kom for å heie på oss! Så får vi nå se om det blir ny start neste år, da sliter vi nok litt mer i og med at det blir to klassisk og en skøyteetappe på oss - hvor to er skiskyttere og dermed ikke rå i klassisk, sier Anne Marit Bredalen. 

- imponert

Lagleder Martin Flismyren var meget godt fornøyd med jentene.

- Karen Marie Håkonsen gikk 1.etappe. Litt samme utgangspunkt som Even hadde på herrelaget, startet bakerst med startnr. 62 (av 75 lag). Karen Marie gikk en god etappe, var mange sterke navn på denne etappen, og hun veksler som nr.43. Ingrid Kristine Wright-Hagen gikk 2.etappe. Hun er egentlig en skiskytter, er fra Kjellmyra og går på NTG Lillehammer. Hun gikk veldig bra, og vekslet som nr. 36. Anne Marit Bredalen gikk 3.etappe. Hun gikk en veldig god etappe, og gikk laget inn til en 26.plass totalt. Utrolig bra av både guttene og jentene, smiler Flismyren.